Cele mai frecvente riscuri atunci cand inchiriezi o masina

Cele mai frecvente riscuri atunci cand inchiriezi o masina

august 19, 2016
/ / /

Doriti sa plecati intr-o vacanta insa nu aveti o masina la dispozitie? Mijloacele de transport in comun vi se par incomode? Atunci puteti opta pentru inchirierea unei masini, pentru a va putea bucura din plin de relaxare maxima pe toata perioada vacantei.

Inchirierea unei masini, precum si a oricarui alt bun, presupune intocmirea unui contract de inchiriere incheiat intre proprietar si persoana care inchiriaza. Acesta este necesar pentru ca ambele parti sa aiba o siguranta in schimbul care va avea loc.

Atunci cand inchiriati o masina, este necesar sa semnati un document, atat dumneavoastra, cat si proprietarul, pentru  a avea siguranta ca proprietarul este unul serios, iar masina ce va este oferita spre inchiriere se afla in conditii optime de utilizare.

 

 

start rent a carEste foarte important sa verificati originalitatea actelor, inainte de a semna orice fel de contract. De asemenea, deosebit de importanta este o verificare tehnica a masinii. Astfel se va stabili daca aceasta se afla in cele mai bune conditii de functionare, fara alte probleme care sa vi se insuseasca ulterior. Recurgeti la o verificare detaliata a documentelor intotdeauna, pentru a evita riscul de a fi invinovatit dupa utilizare pentru probleme care persistau inca dinaintea inchirierii.

Fiti precauti atunci cand porniti la drum si asigurati-va masina, chiar daca este vorba despre una inchiriata. Nu se stie niciodata ce ne poate rezerva viata, de aceea fiti mereu pregatiti si pentru un eventual accident. Altfel, va supuneti riscului de a suporta costurile masinii pe care ati accidentat-o.

In ceea ce priveste combustibilul, incercati sa ajungeti la un acord comun cu proprietarul masinii, deoarece si acesta poate reprezenta un risc destul de insemnat. Daca vi se garanteaza ca rezervorul masinii este plin, dar dupa ce parcurgeti o distanta scurta la volanul masinii, observati ca nu mai aveti suficient combustibil, chiar daca vi s-a spus contrariul, atunci este cazul sa acordati o atentie deosebita acestui detaliu. Increderea este relativa in zilele noastre, de aceea este bine sa preveniti astfel de incidente, in loc sa fiti pusi in situatia de a suporta costuri in plus, inutil.

Rent a Car Cluj NapocaAsigurati-va ca vi se ofera o masina buna la un pret accesibil. Cu siguranta vi se vor face diferite propuneri si vi se vor prezenta oferte ale diverselor masini, la preturi similare. Alegeti cea mai buna masina, potrivita nevoilor dumneavostra.

In cazul in care doriti sa calatoriti impreuna cu familia si aveti nevoie de un scaunel special pentru bebelus, atunci evitati riscul unei calatorii incomode, cerand ca in oferta de inchiriere sa fie inclus si un astfel de scaunel, insa la un pret accesibil. In felul acesta veti evita costurile suplimentare exagerat de mari. De altfel, noi dispunem de extra-solutii pentru un confort maxim, la preturi extrem de avantajoase.

La intoarcere, firma va verifica in detaliu masina, pentru a se asigura ca ati returnat-o in aceleasi conditii in care ati primit-o. O defectiune ar putea aparea in urma unei calatorii lungi, de aceea nu va lasati inselati de aparente si intotdeauna sa faceti toate verificarile masinii inainte si dupa inchiriere.

Asadar, riscurile nu ezita sa apara atunci cand inchiriati o masina. De aceea, este indicat sa fiti prudenti si sa evitati in mod constient aceste riscuri, pentru a nu suferi pagube majore inutil.

Comments are closed.