Flexibilitate in transport? Oriunde si oricand cu serviciile RINO Rent-a-car

Flexibilitate in transport? Oriunde si oricand cu serviciile RINO Rent-a-car

iunie 17, 2016
/ / /

 

Calatorii care nu si-au planificat inca destinatia de vacanta au acum un motiv in plus pentru a o face: serviciile de inchirieri masini, disponibile la o varietate de companii, unele situate in vecinatatea cartierului, altele convenabile ca pret, insa putin mai departe de domiciliu. Oricare ar fi sediul agentiilor de inchirieri, fie ca se vorbeste despre o zona cu aeroport sau de o zona metropolitana, este destul de important sa se aminteasca despre flexibilitatea serviciilor de inchirieri masini.

De ce sa inchiriezi o masina de la RINO?

de ce?Oamenii inchiriaza masini pentru o serie de motive, cum ar fi conducerea miresei la biserica pentru o nunta, prezenta la o petrecere, calatorii spre aventuri sau excursii de weekend. Inchirierea
unei masini, chiar si a unei masini de vis sau lux este un lucru favorizat de o serie de caracteristici ce tin de flexibilitate, locatie, preturi sau model de autovehicul.

 

RINO Rent a car ofera clientilor sai o varietate de modele, de la masini cu doua locuri si pana la masini de tip vanuri, pentru grupuri de persoane. De aceea, daca v-ati planificat un eveniment, totul trebuie sa ia in calcul si numarul de kilometri de parcurs. Cu alte cuvinte, pentru a face o impresie buna, pentru a rezista traseului si pentru a ajunge in siguranta se opteaza pentru o masina intr-o stare buna, dotata cu toate caracteristicile unei masini moderne.

Serviciile de inchirieri masini se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 18 ani, care detin un permis de conducere valabil si isi doresc o masina pentru a-si asigura un mijloc de transport, uitand de autobuzele si autocarele cu plecare din ora in ora sau la un itinerariu stabilit. Inainte de a inchiria o masina trebuie sa luati in considerare tarifele, serviciile de flexibilitate, precum si modalitatea de returnare a bunului. In plus, in prealabil se recomanda intalnirea cu unul dintre agentii companiei noastre, RINO Rent a car, pentru punerea la punct a ultimelor detalii aferente primirii sau predarii masinii.

Despre flexibilitatea serviciilor de tip rent-a-car

Nu toata lumea detine un autoturism personal, motiv pentru care sar in ajutor serviciile de rent a car, atat de flexibile in aceste zile. Atunci cand vorbim despre flexibilitatea unui serviciu, amintim si despre varianta cea mai simpla de a obtine o masina la scara blocului. Acest lucru este in ajutorul celui care inchiriaza masina, avand posibilitatea ca unul dintre agentii companiei de inchirieri auto sa se deplaseze cu masina direct la locatia mentionata.
In plus, masinile se pot inchiria pe orice distanta, lunga, medie sau scurta si sunt plusate de eficienta. Cum se traduce eficienta serviciilor de rent a car RINO? Simplu. Fiecare membru al echipei ofera cele mai bune solutii clientilor, oportunitati de a beneficia de masina dorita, la timpul dorit si pentru actiunile si drumetiile puse in plan.

Alaturi de toate acestea, oricand si oriunde sunt atuurile serviciilor companiei RINO Rent a Car. De ce? Fie ca se aminteste despre o calatorie de doua zile, de o deplasare pentru o saptamana sau pentru o luna, cele mai sigure servicii prin care poti beneficia de o masina, care sa iti permita si un consum mic de carburant sunt cele oferite online de catre compania noastra.

rent a carIti oferim o gama variata de masini, de unde sa poti alege ceea ce iti este necesar, facilitati moderne, sisteme eficiente de predare – inmanare, precum si posibilitati multiple prin care sa poti face plata contravalorii acestor servicii. Poti sa optezi pentru rezervari timpurii sau poti sa rezervi online din timp, motiv pentru care vei beneficia si de cateva reduceri sau discounturi, mai ales daca timpul tau de inchiriere este mai lung.

Din categoria celui mai bun raport calitate – pret tinem sa iti mentionam ca alaturi de noi vei pasi cu siguranta pe fiecare drum, masinile din posesie fiind atent verificate tehnic, mecanic si electric, pentru ca siguranta ta si a altor pasageri sa fie primordiala. La toate aceste avantaje flexibile, iti oferim si posibilitatea ca oricand si de oriunde sa ne telefonezi si sa ceri mai multe informatii despre serviciile indeplinite.

Cu alte cuvinte spus, acum ai o alternativa mult mai practica, mult mai flexibila si mai sigura decat celelalte mijloace de transport in comun. Analizam nevoile umane de a migra de la un punct A la un punct B intr-un timp scurt, si cu siguranta iti rezervam posibilitatea de a avea alaturi cei mai buni specialisti in promovarea serviciilor de tip rent-a-car Cluj Napoca sau Targu Mures.

Comments are closed.