Informatii utile despre calitatea drumurilor din Romania

Informatii utile despre calitatea drumurilor din Romania

septembrie 6, 2016
/ / /

Desi s-a imbunatatit considerabil de mult calitatea automobilelor si s-a inovat modul in care acestea sunt construite, faptul ca drumurile din tara noastra nu sunt intocmai cum ar trebui sa fie ne poate afecta intr-o masura destul de mare.

Recomandam ca, in functie de zona in care planuiti sa va petreceti vacanta sau sa calatoriti in diferite interese, sa va informati in prealabil in privinta calitatii drumurilor. Acest lucru este absolut necesar daca doriti sa aveti parte de o calatorie corespunzatoare si sa nu intampinati probleme neplacute, precum strazi neasfaltate, ce se prezinta in conditii dezamagitoare, dar si cele asfaltate, in realizarea carora s-au folosit materiale de proasta calitate.

De fiecare data cand un client apeleaza la serviciile noastre de inchirieri auto, ii sugeram sa ia in considerare anumite rute, daca doreste sa aiba o calatorie confortabila. Bineinteles, nu in toate zonele se regaseste aceasta problema, insa astfel de portiuni de drum se ivesc atunci cand va asteptati cel mai putin.

Pentru o cat mai buna orientare puteti face o cautare pe internet pentru harta interactiva a calitatii drumurilor din Romania si veti gasi informatiile de care aveti nevoie. Veti observa ca, in functie de starea anumitor trasee, s-a intocmit o legenda extrem de eficienta ce va va ajuta sa alegeti cea mai buna cale.

calitatea drumurilor din Romania

 

De exemplu, prin culoarea albastru sunt marcate acele portiuni de drum care au o calitate excelenta, iar cu verde sunt marcate cele care se prezinta intr-o stare buna. In cazul in care drumurile sunt etichetate pe harta cu portocaliu, inseamna ca acestea sunt acceptabile si se poate circula pe ele, insa cu atentie. Cele mai evitate de catre toti soferii sunt acele drumuri care sunt marcate cu rosu deoarece culoarea respectiva indica faptul ca strazile se afla intr-o stare extrem de rea, fie exista gropi in asfalt, fie acestea nu sunt deloc asfaltate. Ese adevarat ca in ultima perioada au aparut mai multe sectiuni de drum care sunt marcate prin puncte, lucru ce indica faptul ca au fost reabilitate si prezinta o calitate superioara. Atunci cand doriti sa calatoriti in zona Ardealului, in judete precum Cluj, Maramures, Arad, Hunedoara sau alte judete invecinate, va recomandam sa faceti o scurta analiza a hartii pentru a avea parte de o calatorie corespunzatoare.

De asemenea, de foarte mare ajutor sunt si informatiile pe care soferii le posteaza pe aceste site-uri, informatii ce cuprind detalii referitoare la calitatea drumurilor din intreaga tara. Pana la urma, de ce sa nu va asigurati ca veti calatori in siguranta daca aveti posibilitatea?

Timpul este un element esential pentru fiecare, iar alegerea rutei potrivite este metoda prin care il puteti eficientiza cat mai mult. In functie de ruta pe care trebuie sa o parcurgeti, puteti alege sa circulati pe sectoarele de drum mai lungi care se afla in conditii favorabile desfasurarii unei calatorii fara griji.

Actualizarile hartii, avantaj pentru soferi

De altfel, dupa ce ati stabilit exact locul in care trebuie sa ajungeti, puteti calcula si cat va dura calatoria in functie de calitatea soselelor. Conform comentariilor pe care soferii din diferite zone le ofera, in timp ce starea drumurilor din unele sectoare continue sa se degradeze, in altele precum DN76, drumul este proaspat asfaltat si faciliteaza deplasarea eficienta.

Conform comentariilor pe care soferii din diferite zone le ofera, in timp ce starea drumurilor din unele sectoare continua sa se degradeze, in altele, precum DN76 de la Oradea spre Picole, drumul este proaspat asfaltat si faciliteaza deplasarea eficienta.

Chiar daca informatiile si datele oferite de conducatorii auto referitoare la anume sectiuni sunt in majoritatea cazurilor reale, unele dintre acestea nu corespund de fiecare data. Din acest motiv va sugeram sa alegeti o ruta sigura.

In cazul in care considerati ca aveti nevoie de un automobil care sa va ofere confortul necesar si siguranta de care aveti nevoie pentru a beneficia de o calatorie pe masura asteptarilor, puteti opta pentru oricare dintre cele pe care vi le punem la dispozitie pe pagina noastra www.rino-rent-a-car.ro.

Comments are closed.