Masini de inchiriat Cluj – oferte tentante in perioada sarbatorilor

Masini de inchiriat Cluj – oferte tentante in perioada sarbatorilor

ianuarie 9, 2019
/ / /

Venirea sarbatorilor este un prilej pentru reunirea membrilor familiei, pentru alaturarea de cei dragi. Cum distanta este principala bariera atunci cand vine vorba de a-i avea pe cei din familie aproape, apare nevoia de transport. Si ce poate fi mai comod si mai util decat a inchiria o masina in acest sens?
La RINO Rent a Car venim in intampinarea oricaror nevoi in acest sens. Fie ca ai ajuns in aeroport si ai nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge mai repede la cei dragi, fie ca ai planuit de sarbatori o excursie in familie sau cu prietenii si nu ai vrea sa folosesti masina personala – ori poate chiar e nepotrivita pentru o asemenea aventura, iti stam la dispozitie cu solutii care pot fi adaptate oricaror preferinte.
Iata cateva avantaje de care poti beneficia atunci cand inchiriezi o masina de la RINO Rent a Car:
• Calatorii in conditii de confort
Pentru ca pretuim confortul pe care il merita clientii nostri, flota din dotarea RINO este alcatuita din modele noi de autoturisme, dotate si echipate cu toate cele necesare pentru calatorii in cele mai bune conditii.
• Preturi avantajoase
Daca ai avut curiozitatea sa studiezi ofertele RINO, ai aflat deja ca tarifele pe care le practicam sunt mai mult decat avantajoase. Afla ca in perioada sarbatorilor poti sa beneficiezi si de ceva oferte extra din acest punct de vedere. Ca un plus, cu cat vei inchiria pentru o perioada mai indelungata, cu atat si pretul platit va fi mai avantajos. Afla mai multe detalii chiar acum si contacteaza unul din reprezentantii nostri!
• Autoturisme pentru orice preferinte
In cazul in care te afli in cautarea unui anume tip de autoturism, afla ca la RINO vei putea gasi exact ceea ce iti doresti. Dispunem de o flota diversificata de vehicule, care pot multumi orice exigente si care se pliaza pe orice nevoi.
De clasa compacta, din categoria Economic, Intermediate sau Full Size, autoturismele disponibile la RINO se preteaza atat pentru calatorii efectuate prin jungla urbana, cat si pentru drumuri ceva mai indelungate, de tipul excursiilor alaturi de prieteni sau familie. Dispun de loc suficient pentru bagaje si pasageri, in asa fel incat indiferent de nevoi sa ofere confort si conditii optime.
Ofertele tentante de sarbatori disponibile la RINO Rent a Car includ si pachete de optiuni extra, pentru ca cei care rezerva sa aiba asigurate toate cele necesare. La cererea clientilor, in schimbul tarifelor mentionate pe site-ul rino-rent-a-car.ro, masinile pot fi echipate suplimentar cu GPS, lanturi pentru zapada, scaun auto pentru copii si doritorii pot opta chiar si pentru autoturism inchiriat cu tot cu sofer, pentru a scapa de grija condusului.
Daca urmeaza sa ajungi in aeroport si nu ai stabilit inca modul in care vei face transferul de acolo, afla ca tot la RINO poti gasi solutia ideala. Ai posibilitatea de a rezerva, de a inchiria o masina pentru a o avea disponibila direct in aeroport la momentul sosirii. In aceeasi maniera o poti preda, daca este vorba de plecare.
Descopera chiar acum ofertele de sarbatori (si nu numai!) de la RINO Rent a Car. Contacteaza unul din reprezentantii nostri pentru informatii suplimentare!

Comments are closed.