RINO Rent a car ofera servicii de inchirieri auto la standarde europene

RINO Rent a car ofera servicii de inchirieri auto la standarde europene

mai 10, 2016
/ / /

 

 

uniunea europeana rent a carUnii sunt de parere ca includerea Romaniei in Uniunea Europeana aduce cu sine neajunsuri greu de inlaturat. Poate asa si este, dar cand vine vorba de alinierea la standarde si cerinte ale calitatii, nu putem decat sa recunoastem ca avem parte doar de beneficii.

Segmentul inchirierilor auto, in care activeaza si firma RINO Rent a car, nu face exceptie de la reglementarile europene cu privire la calitatea serviciilor oferite. Multe dintre aceste standarde au fost aplicate de noi chiar de la infiintare, pentru a oferi clientilor cea mai buna experienta si multumire la superlativ.


  Ce inseamna inchirieri auto la standarde europene?

Orientarea catre client si catre multumirea acestuia a fost dintotdeauna obiectivul principal RINO Rent a car, motiv pentru care standardele europene in ceea ce priveste astfel de servicii ne-au gasit bine pregatiti. Sa vedem ce inseamna inchirieri auto in conformitate cu reglementarile europene:

  • Cel mai scurt timp investit in operatiunea de inchiriere

Pentru ca intelegem ca timpul este pretios si ca nimanui nu ii place sa astepte, primirea si predarea autovehiculului poate fi facuta la RINO fara prea multe formalitati si batai de cap. Intr-o maniera simpla, oricine poate avea acces la autovehiculul dorit, in cel mai scurt timp posibil.

Tarifele pe care le aplicam la fiecare autoturism oferit spre inchiriere sunt accesibile pentru orice buzunare. Un autovehicul din clasa Economy poate fi inchiriat la pretul de 13 euro / zi, ajungand pana la un tarif maxim de 42 euro / zi in cazul clasei Premium.

Distanta parcursa in perioada de inchiriere nu afecteaza tarifele, iar acestea includ si cheltuielile legate de asigurarea RCA obligatorie, asigurarea CASCO si rovinieta.

  • Reduceri la ordinea zilei

Tarifele mentionate anterior nu sunt litera de lege. Acestea pot fi negociate si in functie de perioada de inchiriere sau de alte servicii suplimentare dorite de catre clienti, pentru ca intreaga experienta sa fie una cat mai placuta.

  • Predari si primiri de autoturisme intr-un sistem foarte flexibil

Suntem disponibili 24/24, 7/7. Predarea si primirea autoturismului dorit poate fi facuta gratuit in orice locatie de pe raza oraselor Cluj Napoca sau Targu Mures, chiar si din aeroport pentru acei clienti care se intorc din strainatate sau care vin ca turisti si au nevoie de un mijloc de deplasare chiar din acel loc.

  • Modele de autovehicule pentru orice nevoi

Indiferent daca autovehiculul inchiriat deserveste unei calatorii in interes de serviciu ori uneia in interes personal, gama diversificata oferita la RINO Rent a car multumeste orice exigente.

Clasa Economy este destinata astfel celor care au nevoie de un mijloc de transport majoritar urban, respectiv autoturisme cu un consum redus de combustibil si eficiente. Masinile din clasa Intermediate oferite spre inchiriere pot deservi excursii si concedii petrecute alaturi de familie si prieteni, sau deplasari in interes personal de orice tip, iar clasa Full Size sau Premium poate fi potrivita pentru intalniri importante, evenimente deosebite si ocazii diverse unde conteaza foarte mult prima impresie.

Focus rent a carAvand in vedere toate aceste avantaje, RINO Rent a car este solutia perfecta pentru dumneavoastra. Apelati oricand cu incredere la serviciile noastre si asteptarile va vor fi multumite. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta telefonic sau prin WhatsApp la numerele de telefon afisate in pagina de contact, ori la adresa de email contact@rino-rent-a-car.ro. Va stam la dispozitie cu cele mai avantajoase oferte, pentru calatorii de neuitat si o experienta mai mult decat multumitoare.

 

Vezi aici Oferta de inchiriere auto actualizata.

Comments are closed.