Top 3 masini de inchiriat in Cluj

Top 3 masini de inchiriat in Cluj

noiembrie 14, 2018
/ / /

O necesitate care se contureaza tot mai accentuat in societatea actuala este aceea de a detine un autoturism. Deplasarea devine cu mult mai facila, iar confortul oricarei calatorii este unul mult mai sporit. Progresul economic de astazi ofera alternative eficiente si pentru cei care nu detin o masina proprie sau pentru cei care poseda una, insa in cazul unei calatorii intr-un oras indepartat au nevoie de o alta varianta. Nu este vorba de mijloacele de transport in comun care, din pacate nu sunt in topul preferintelor din cauza conditiilor neplacute pe care le pun la dispozitie.
Firmele de inchirieri auto sunt cele mai apreciate din acest punct de vedere, tot mai multi fiind cei care din dorinta de a nu mai avea grija bagajelor, de a nu se confrunta cu nesimtirea taximetristilor si mai ales de a nu mai simti presiunea timpului, decid sa inchirieze un autoturism compact si sigur.
In orasul Cluj-Napoca, complexitatea serviciilor noastre a devenit una foarte satisfacatoare pentru un public foarte larg. Confortul si siguranta au fost princialele aspecte pe care am mizat, iar clientii le-au apreciat. Pe baza preferintelor lor, am reusit sa descoperim care sunt masinile pe care le considera ei ca fiind cele mai practice si convenabile cerintelor lor.
1. Dacia Logan
Dacia Logan poate fi considerata cea mai economa dintre masini, atat datorita pretului de inchiriere redus care incepe de la 13 euro pe zi, cat si consumului extrem de redus in raport cu alte vehicule. Cu exteriorul elegant si un numar de functii decente care nu produc probleme niciunui sofer, acest model de masina este foarte apreciat in randul mai multor clienti.
Paradoxal, ar putea fi faptul ca strainii constituie un numar mai mare de soferi care s-au aratat interesati in a conduce un Logan, fiind atrasi de simplitatea si caracterul practic de care dispune. Aceasta masina este foarte potrivita pe aproape orice suprafata de drum fara a produce vreo defectiune tehnica.
2. Skoda Rapid
Fiabilitatea si siguranta in functionare au devenit aspecte pe care oamenii le cauta cu mare interes atunci cand aleg o masina care sa le asigure deplasarea. Skoda Rapid este masina care cu siguranta indeplineste aceste atribute cu succes, fiind extrem de apreciata in acest sens.
Calitatile sale moderne ii determina pe multi doritori sa o aleaga si pentru a se simti mandri ca au prilejul de a conduce un autoturism actual cu aspect distinct. Dispune de computer de bord, geamuri si oglinzi electrice, 10 airbag-uri, inchidere centralizata, aer conditionat, Radio CD MP3 Player, Bluetooth, telefon si multe alte detalii utile si practice oricarui sofer. Dotarile excelente si functionalitatea absoluta asigura un raport calitate-pret just.
3. VW Passat
Este unul din cele mai elegante autoturisme disponibile inchirierii. Aspectul interior este unul sofisticat, dispune de tapiterie din piele, iar confortul este unul la nivel ridicat, atat pentru sofer, cat si pentru pasageri, putand sa se bucure de scaune incalzite si ventilatie cu masaj.
Performanta cu care se lauda acest model este reflectata de functiile eficiente si competitive, precum cutia automata, senzori de ploaie, de lumina, parcare sau senzori pentru presiunea cauciucurilor, comenzile volanului, precum si pilotul sau parcarea autmata.
Intalnirile de afaceri constituie prilejul cel mai oportun pentru a apela la inchirierea unui VW Passat. Imaginea luxoasa pe care o prezinta este potrivita acestui specific, evidentiind un nivel de clasa mai inalt.

Alegerea unei masini pe care sa o inchiriezi atunci cand este necesar se face in functie de mai multe carcateristici. In primul rand, conteaza scopul utilizarii, iar in al doilea rand, ca autovehiculul pentru care ai optat sa te reprezinte si sa reflecte o parte din stilul si personalitatea ta.

Comments are closed.