Top 9 avantaje ale inchirierilor auto

Top 9 avantaje ale inchirierilor auto

octombrie 29, 2018
/ / /

inchirieri-autoPiata inchirierilor auto s-a dezvoltat considerabil si in Romania, ceea ce nu este de mirare. Avantajele de care au parte cei care inchiriaza sunt considerabile, iar ideea cum ca a inchiria o masina reprezinta un moft este de mult timp depasita.
Va prezentam in randurile urmatoare un top al avantajelor care fac din inchirierea unui autoturism o alegere inspirata, indiferent de scopul inchirierii.

 

1. Un plus de mobilitate

Masina personala poate fi imobilizata, poate fi la reparat sau poate lipsi pur si simplu. Prin alegerea unei masini inchiriate clientul are parte de mobilitatea de care are nevoie. Se poate deplasa fara sa mai depinda de altii, de mijloacele de transport public sau de taxiuri.

 

2. Fara uzura la masina personala

Odata ce se inchiriaza o masina, pentru cea personala se va evita uzura si adaugarea de kilometri in plus. Atunci cand deplasarile ce urmeaza sa fie efectuate sunt lungi, fie ca este vorba despre concedii sau calatorii in interes de serviciu, o astfel de varianta se dovedeste mult mai avantajoasa din acest punct de vedere, comparativ cu folosirea masinii personale.

 

3. Spatiu suficient indiferent de situatie

In unele cazuri masina personala este pur si simplu nepotrivita scopului calatoriei. Spatiul mult prea redus poate fi insuficient pentru bagaje, iar acesta este un inconvenient in cazul in care se calatoreste spre exemplu cu familia, intr-un tur al Romaniei. Inchirierea unei masini poate sa salveze insa situatia, garantand confort pentru toti pasagerii si suficient spatiu pentru toate bagajele.

 

4. Preluare din aeroport

Cei care aleg serviciile de inchirieri auto pot sa beneficieze si de faptul ca predarea si preluarea vehiculelor poate fi facuta direct din aeroport. In acest fel este eliminata grija transportului, beneficiarul nemaifiind nevoit sa se bazeze pe solutia taxiurilor sau a mijloacelor de transport public.

 

5. Tarife avantajoase

Comparativ cu a detine o masina, inchirierea uneia presupune de regula un avantaj pentru client. Costurile implicate sunt mai reduse, intrucat in grija acestuia stau doar combustibilul si tariful de inchiriere, in timp ce un proprietar de autoturism are si alte cheltuieli precum taxe si impozite, asigurari, revizii periodice, schimburi de piese si consumabile, intretinere auto etc.

 

6. Mobilitate sporita inclusiv cand se ajunge intr-un oras nou

Atunci cand se ajunge intr-un oras nou de regula pentru transport cei interesati se bazeaza pe mijloacele de transport public sau pe taxiuri. Daca este vorba insa despre deplasari repetate, devine mult mai avantajoasa optiunea de a inchiria un autoturism.

 

7. Autoturismul potrivit pentru ocazia potrivita

Daca ceea ce se doreste este crearea unei bune impresii, iar masina proprietate personala lasa oarecum de dorit la capitolul estetica sau noutate a modelului, inchirierea uneia salveaza din nou situatia. Fie ca este vorba despre un eveniment deosebit precum o nunta sau o intalnire importanta de afaceri, oricine poate face o impresie buna atunci cand se afiseaza conducand un autoturism model nou, chiar daca este vorba de unul inchiriat.

 

8. Siguranta la orice deplasare

Autovehiculele disponibile pentru inchiriere au toate reviziile efectuate, toate taxele si impozitele platite, inclusiv polita de asigurare RCA si uneori si asigurare casco. Autoturismele sunt mentinute in bune conditii, iar in acest fel atat conducatorul auto cat si pasagerii sai au parte de siguranta la fiecare deplasare.

 

9. Sansa de a conduce un model nou de autoturism

Cei pasionati de sofat si care vor sa incerce tot timpul experiente noi de a conduce gasesc aliatul perfect in serviciile de rent a car. Pot sa incerce in acest fel modele diverse de autoturisme, experimentand maniera in care se conduc si modul in care se comporta la drum.

Comments are closed.