Despre

Firma RINO Rent-a-Car a fost creata din dorinta de a indeplini asteptari pe care noi insine le avem de la o companie care activeaza in domeniul inchirierilor auto. Indiferent de scopul deplasarii: fie ca este vorba despre o vacanta cu familia sau prietenii ori despre o calatorie de afaceri, credem ca exista o serie de aspecte pe care un serviciu de rent a car in Cluj trebuie sa le indeplineasca. Printre acestea se numara pretul avantajos, masinile dotate si posibilitatea inchirierii pe termen scurt, mediu, dar mai ales pe termen lung. Nu doar persoanele fizice, ci si companiile au nevoie de servicii rent a car, astfel ca scopul nostru este acela de a satisface cu promptitudine toate categoriile de clienti.

Ne dorim ca cei care calatoresc in Transilvania sa ia cele mai bune alegeri in ceea ce priveste serviciile unei companii de inchirieri auto, iar misiunea noastra este sa oferim clientilor experiente ireprosabile care sa se ridice la nivelul asteptarilor lor, din punct de vedere al necesitatilor, dar si al dorintelor. Automobilele impecabile si raportul calitate-pret aflandu-se in topul nostru personal.

Ceea ce ne recomanda este profesionalismul cu care rezolvam orice situatie care poate aparea atunci cand solicitati serviciile noastre rent a car din aeroport sau din orice alta locatie de pe raza oraselor, fie ca sunteti familiarizati cu judetul Cluj, fie ca ajungeti pentru prima data in aceasta regiune. Oferim suport si consiliere, avand o disponibilitate permanenta de a comunica cu voi.

Stim ca amintirea unei calatorii este alcatuita din suma tuturor experientelor traite, astfel ca ne propunem sa luam parte la ea, imbunatatind-o. De aceea alegem sa fim flexibili, sa putem negocia si sa oferim optiuni suplimentare care sa transforme experienta voastra rent a car din aeroport, dar si pe cea de pe tot parcursul sederii voastre in Transilvania, intr-una excelenta.

Ce ofera RINO Rent-a-Car ?

Masini de inchiriat ieftin

Predare si preluare gratuita

Servicii de rent a car la preturi competitive

Echipa caracterizata de profesionalism

Masini impecabile dotate corespunzator

Consultanta telefonica nonstop, 24/7

Oferte personalizate in functie de cerintele clientilor

Preturi mici la inchirierile auto pe termen mediu si lung

Optiuni suplimentare rent a car

Echipa de profesionisti, vorbitori de limba romana, engleza, germana si maghiara

Anularea rezervarii gratuita

Inchirieri auto 24/7 in Cluj-Napoca

Inchirieri auto pe termen lung

inchirieri pe termen lung

RINO Rent a Car va ofera si inchirieri auto pe termen lung pentru companii si persoane fizice la preturi avantajoase.

Comments are closed.